Miksi tulla simulaattoriin

Golf Hunters sai alkunsa kolmen kaverin intohimosta metsästykseen ja golfiin. Halu harjoitella lajeja ympäri vuoden, sekä saada palautetta harjoittelusta ovat Golf Huntersin takana.

Golf Hunters hankki tilaansa alan parhaan golfsimulaattorin Trackmanin, jotta harjoittelusta saa parhaan mahdollisen palautteen ja sitä kautta suurimman hyödyn. Trackman tarjoaa useita eri golfkenttiä ja harjoittelumuotoja. Alan kovimmat ammattilaiset hyödyntävät Trackmanin antamaa harjoituspalautetta. Trackmania oppii helposti käyttämään, että saat itsellesi tärkeimmät tiedot.

SimWayn metsästyssimulaattori antaa mahdollisuuden harjoitella ampumista esimerkiksi savikiekkojen ampumisella tai eri eläinten metsästyksellä. Saat analyysin piipun liikkeestä ja osumatarkkuudesta. Ennen metsästyskauden alkua simulaattorissa on hyvä treenata osumatarkkuutta. Jos ammuntakoe on tulossa, antaa simulaattori palautteen mitä pitää korjata, että osumatarkkuus on paras mahdollinen.

Golf Hunterseilla on kaksi haulikkoa ja kaksi kivääriä, joilla pääset treenaamaan ampumista. Simwayn simulaattorilla on mahdollisuus ampua myös omalla haulikolla tai kiväärillä, riippuen oman aseesi kaliiberista. Henkilökunta opastaa halutessasi simulaattorin saloihin.

Perheen pienimpiä unohtamatta

Golf Huntersien tila on viihtyisä. Etuosassa voit ampua tai golfata, ylhäällä parvella on leikkitila perheen pienimmille. Parvella on Play Station 4, johon on peleinä tällä hetkellä Fifa ja NHL. Aina voi ottaa mukaan oman pelin! Netflixistä voi valita katsottavaa harjoittelun ajaksi. Tilassa on piirrustusvälineet ja leluja, joten lasten hoitoa ei tarvitse murehtia, kun tulet simulaattoriin harjoittelemaan golfia tai metsästystä!